Možda ne znate, ali tu negde, upravo sada, iza sedam gora i sedam mora, iza sedam magazina i sedam televizija, sedam podkasta i sedam portala, sedam urednika i sedam influensera, ipak postoji jedno srećno kraljevstvo – Kraljevstvo Crveno Srce.

Njime već više od sedam godina uspešno vlada Kraljica Crveno Srce, učinivši da se njegova reputacija kao plemenitog, stabilnog, a nadasve ljubavnog, nadaleko čuje, te su i iz susednih kraljevstva mnogi poželeli da im se pridruže i budu deo njihovog hrabrog pohoda na „sveti glas“.

Priče o nasmejanim žiteljima, njihovim herojskim podvizima koji su spasili mnoge, ali i o nezaboravnim veseljima koje kraljevstvo redovno priređuje, učinili su da teritorija kraljevstva, na krilima ljubavi, poraste toliko da se Crveno Srce videlo i iz najudaljenijih krajeva sveta.

Ono što je zanimalo sva ostala kraljevstva jeste kako se teritorija Crvenog Srca tako lako širi, i to bez ratnih pohoda, zlih taktika i ljute vojske koja napada. Mnogi su tragali za skrivenim oružjem kraljevstva, ali ono što nikako nisu uspeli da razumeju jeste da njegova snaga upravo leži u njegovim žiteljima, hrabrim ljudima koji dele sve, i dobro i loše, a najviše srce.

Ti hrabri ljudi nisu prezali ni od čega. Nisu ih obeshrabrivala tmurna vremena, kolo sreće koje se digitalno okreće, kao ni promene u okolnim kraljevstvima. Oni su ostajali dosledni sebi, a Crveno Srce čuvali otvorenim i radoznalim za sve novotarije koje su nailazile.

Bez obzira na oluje i ruže tweet-ova, Kraljevstvo Crveno Srce će nastaviti da veruje u crvena jutra i ljubavna sutra, a njegove kapije će uvek biti otvorene za ljude čistog pera i bogate mašte.

Vremena se menjaju, ali ono što neće jeste da ljubavna reč i gvozdena vrata otvara!

Komentari