M0ja Kravica je, pre svega, porodičan brend. Kako vaš brend privlači i zadržava pažnju savremenog potrošača?

Sve kompanijske inovacije predstavljaju rezultat naše želje da razumemo potrebe potrošača i predvidimo ih ili sami kreiramo nove, jer su upravo oni u centru svega što činimo. Sa njima skoro 70 godina nastojimo da negujemo lepe odnose i bez njih danas ne bismo bili apsolutni lider na tržištu. Zahvaljujući posvećenosti stručnog tima ljudi okupljenih oko zajedničkog cilja, dobrim targetiranjem različitih ciljnih grupa, uspevamo da odgovorimo na potrebe raznolikog tržišta. Tako je Moja Kravica čokoladno mleko omiljeno među mališanima, a Moja Kravica jogurt omiljen među svim članovima porodice. Naravno, ključ uspeha uvek leži u vrhunskom kvalitetu proizvoda, po čemu je, pored iskustva i tradicije, Imlek prepoznat.

Na kojim poljima se danas biju bitke brendova za srca potrošača?

Potrošači danas imaju mnoštvo izbora u pogledu proizvoda koji se nude na tržištu, s tim u vezi ukoliko brend nije orijentisan na komunikaciju sa svakim kupcem ponaosob to će uticati neminovno na prodaju i udeo na tržištu. Suština se ogleda u fokusu na trenutne kupce kojima je neophodno pružititi najkvalitetnije proizvode napravljene u skladu sa njihovim potrebama. Služeći se kreativnošću, dobro osmišljenom content strategijom i kvalitetom proizvoda vrlo brzo smo došli do srca potrošača. Svojim kupcima obezbeđujemo usluge visokog kvaliteta stalnim preispitivanjem njihovih zahteva i poboljšanjem usluga koje im pružamo. Kroz socijalna pitanja kojima se bavi, Imlek najveću pažnju posvećuje deci i socijalno ugroženim strukturama društva. Permanentno ukazujući na značaj zdravog i izbalansiranog načina života i ishrane, u skladu sa misijom podizanja svesti roditelja i dece o značaju konzumacije mleka i mlečnih proizvoda, Imlek kontinuirano donira omiljene mlečne napitke i brojne korisne poklone domovima za decu.

Ko je potrošač 3.0 i šta očekuje od vašeg brenda?

Generacija 3.0 potrošača rođena je i marinirana u digitalnom svetu, definišući novu globalnu kulturu koja opredeljuje ostale da idu u korak sa ovim tempom. Naše napore u prepoznavanju potreba 3.0 potrošača možemo svesti u dve glavne kategorije: jačanje svesti o brendu, stvaranje dubljeg značenja za angažovanje kupaca i osnaživanje personalizacije. Prepoznavajući upravo njihove potrebe, naša kompanija strateški je opredeljena za društveno odgovorne projekte, sa posebnim akcentom na aktivnosti koje za cilj imaju pomoć deci i omladini.

Šta je bila inspiracija za novu kampanju Moja Kravica jogurt i koju poruku šalje ciljnoj grupi?

Novom kampanjom i ključnom porukom “Tu gde je porodica, tu je Moja Kravica” želeli smo da podsetimo javnost na to da je Moja Kravica uvek uz porodicu, kao brend kome se veruje. Kao idealan napitak koji se odlično slaže uz sva jela, Moja Kravica jogurt neizostavni je deo porodične trpeze koji je vrlo brzo našao svoj put do srca potrošača.

Komentari