BRIEF

Kompanija Knjaz Miloš je krajem 2018. lansirala nov brend u still drink kategoriji. Da bismo se razumeli sa generacijom digitalnih domorodaca, morali smo da im ponudimo nešto što će pogoditi njihovu digitalnu žicu. Tako je nastao TUBE – napitak upečatljivog oblika koji aludira na protok, vezu, povezanost i digitalnu konekciju. TUBE je postao jedan od najpopularnijih brendova u Srbiji. Ove godine došlo je vreme da odemo korak dalje i budemo još kreativniji, zabavniji, smeliji i da ojačamo poziciju brenda, nastavimo građenje awarnessa i imidža i predstavimo novog člana TUBE porodice – Oh, Cherry.

IDEJA

Ideja je bila da izgradimo jedinstven vizuelni spektakl i osvojimo srca miliona tjubavnom kampanjom pod sloganom: ZATJUBI SE U OH, CHERRY. Nastavili smo na tragu utvrđene estetike TUBE brenda. TUBE je ostao pozitivan, zabavan, cool, živopisan, popularan, moderan, privlačan i neizostavan deo ekipe.

REALIZACIJA

Snimili smo spot i vizuale kojima smo se obratili generaciji, na kratko zaustavljenoj u koraku, ponudivši im da zavire u osvežavajući svet crveno-plave boje. Govoreći jezikom tinejdžera, ohrabrili smo ih da se zabavljaju, da budu slobodni, da se smeju, vole i da žive u trenutku. I misija je uspela! Kampanjom “Oh, Cherry” izgradili smo zamišljeni TUBE svet u kome su čuda moguća.

KANALI KOMUNIKACIJE

TVC, OOH, POS, Digital

REZULTATI

Za samo šest meseci od lansiranja, prodaja TUBE-a je dvostruko nadmašila planiranu i nastavila pozitivan trend i u tekućoj godini.

TIM

Kreativna i art direkcija: Danilo Trbojević
Kretivno vođstvo: Ognjen Janković
Group account director: Ljubica Marinović
Account manager: Biljana Jožić

OSVRT KREATIVNOG DIREKTORA

“TUBE je jedan od onih brendova oko kojih se uvek stvori dobra energija i za koji ceo tim lako pronađe inspiraciju. Rad na kampanji Oh, Cherry najbolji je dokaz da posao može da bude i zabava.” Danilo Trbojević, LUNA\TBWA Beograd

OSVRT KLIJENTA

“Ovogodišnjom kampanjom pokazali smo da u dinamičnom i neizvesnom okruženju koje se menja pred našim očima, pažljivo osluškujemo potrebe potrošača kako bismo im pružili ono na šta su navikli, a to je više od osveženja. Autentična brend linija kreira već prepoznatljiv vizuelni identitet, uz urbani ritam i atraktivnu komunikaciju kojom smo dotakli potrošače, na svim platformama. TUBE Oh, Cherry kampanja je pravi primer kako se kreira dvostruka dodatna vrednost i za potrošača i za brend i neosporno svedoči da u inovacijama moramo biti brzi, odvažni i fleksibilni.” Danijela Vujošević, marketing director, Knjaz Miloš

Komentari